gezinsshoot

info

Je kunt bij mij terecht voor een loveshoot, een zwangerschapsshoot, een newbornshoot/babyshoot of een gezinsshoot. Mocht je meer info willen hebben,
of interesse hebben in een fotoshoot, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik stuur je graag via de mail mijn info magazines toe.
Hierin staat uitgebreid mijn werkwijze beschreven, wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen, en hierin geef ik (kleding)tips ter voorbereiding op de fotoshoot. 

info loveshoot zwangerschapsshoot newbornshoot/babyshoot
zwangere vrouw foto

 

Hi beautiful momma!

 

Een kindje dat in je buik groeit is zo ontzettend bijzonder. Misschien twijfel je of je zwangerschapsfoto’s moet laten maken, maar er komt dadelijk een tijd dat je bent vergeten hoe groot je buik was, en dat je terug verlangt naar dat getrappel in je buik. Graag leg ik deze speciale periode voor jou vast, zodat je altijd een tastbare herinnering hebt aan deze mooie periode. We kunnen foto’s maken op een mooie buiten locatie (ik fotografeer buiten het liefste tijdens het gouden uurtje, dit is het uur voordat de zon ondergaat en op dat moment hebben we het allermooiste licht om foto’s te maken). Een shoot tijdens het gouden uurtje kunnen we inplannen in februari tot en met september. Ik weet een paar mooie locaties, in de omgeving van Weert, waar ik jou mooi op de foto kan zetten. Een andere optie is dat we foto’s in lifestyle-vorm bij je thuis maken. Ik kan foto’s van jou alleen, met partner, of met een grote broer/zus er bij maken. 

Bij een zwangerschapsshoot ben je iets meer aan het poseren, en graag speel ik tijdens de shoot met het licht van dat moment. Ik zal je tijdens de fotoshoot op je gemak stellen en je duidelijke aanwijzingen geven zodat je op je mooist op de foto komt te staan. Zodra je weet dat je zwanger bent en een fotoshoot wilt inplannen bij mij dan mag je mij een mailtje sturen zodat ik je meer info kan geven. We kunnen de zwanger-schapsshoot het beste inplannen wanneer je rond de 28-33 weken zwanger bent. We kijken samen naar een geschikte datum en tijdstip. 

Wanneer je een reguliere zwangerschapsshoot boekt bij mij + een newbornshoot dan krijg je er per shoot 5 extra gratis fotos bij (een actie waarde van in totaal €50).
*Deze actie geldt niet bij de combi van een minishoot + newbornshoot*

WELCOME TO THE WORLD…
 

En daar is jullie kleintje dan! Het mooiste kleinste bundeltje geluk wat jullie ooit hebben gezien. Een zacht huidje met donshaartjes, kleine handjes en wiebelende mini teentjes. Je baby is maar heel kort zo klein, en uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto’s van deze mooie periode te hebben. Als moeder staan we zelf bijna nooit op de foto, en juist in deze periode is het zo mooi om foto’s van jullie gezin te maken.

Wanneer je een newbornshoot bij mij plant dan kom ik graag binnen 14 dagen na de geboorte foto’s maken (meestal rond dag 10) dan slapen de meeste kindjes nog veel en hebben ze minder last van krampjes. Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot in te plannen als je baby al een aantal maanden oud is. Ook super leuk, omdat je dan meer interactie tussen jullie kunt vastleggen. Tijdens een newbornshoot/babyshoot zoek ik het mooiste plekje op in jullie huis. Ik fotografeer met het aanwezige daglicht en fotografeer veel bij ramen. Vaak is de ouderslaapkamer hiervoor geschikt en kunnen we foto’s maken op en rondom jullie bed. Maar er kunnen natuurlijk ook wat beelden gemaakt worden op de slaapkamer van de baby of eventueel in de woonkamer. Tijdens een newbornshoot laat ik me leiden door de baby. Als het nodig is dan kan er tussendoor gevoed, gesust en verschoond worden. Zolang jullie kleintje maar tevreden is! 

Wil je een newbornshoot boeken, stuur mij dan ruim op tijd een mailtje zodat ik tijdig een plekje voor je kan reserveren rond jouw uitgerekende datum.

 

moeder en zoon