INFO

Je kunt bij mij terecht voor een loveshoot, een zwangerschapsshoot, een newbornshoot/babyshoot of een gezinsshoot. Mocht je meer info willen hebben, of interesse hebben in een fotoshoot, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik stuur je graag via de mail mijn info magazine toe. Hierin staat uitgebreid mijn werkwijze beschreven, wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen, en hierin geef ik (kleding)tips ter voorbereiding op de fotoshoot. 

Ben je enthousiast?

Ik stuur je graag mijn uitgebreide info magazine toe!

zwangere vrouw info pagina sanne keijzers fotografie

a story
to tell...

 

zwangerschapsshoot

 

Een kindje dat in je buik groeit is zo ontzettend bijzonder. Misschien twijfel je wel of je zwangerschapsfoto’s moet laten maken, maar er komt dadelijk een tijd dat je bent vergeten hoe groot je buik was, en dat je terug verlangt naar dat getrappel in die mooie buik. Graag leg ik deze speciale periode voor jou vast, zodat je voor altijd een tastbare herinnering hebt. We kunnen foto’s (en eventueel ook een korte film) van jou alleen, met partner, of met een grote broer/zus er bij maken

Bij een zwangerschapsshoot ben je iets meer aan het poseren, en graag speel ik tijdens de shoot met het licht van dat moment. Ik zal je tijdens de fotoshoot op je gemak stellen en je duidelijke aanwijzingen geven zodat je op je mooist op de foto komt te staan. We kunnen de zwangerschaps-shoot het beste inplannen wanneer je rond de 28-33 weken zwanger bent. We kijken samen naar een geschikte datum en tijdstip. We kunnen de shoot bij jouw thuis plannen, of op een mooie buiten locatie (dit is super mooi tijdens het gouden uurtje!).

Wanneer je een reguliere zwangerschapsshoot boekt bij mij + een newbornshoot dan krijg je er per shoot 5 extra gratis fotos bij (een actie waarde van in totaal €70). *Deze actie geldt niet bij de combi van een minishoot + newbornshoot*

Blader door mijn zwangerschaps gallery:

ZWANGERSCHAP

Newbornshoot-babyshoot-motherhoodshoot-
 

En daar is jullie kleintje dan! Het mooiste kleinste bundeltje geluk wat jullie ooit hebben gezien. Een heel zacht huidje met donshaartjes, kleine handjes en wiebelende mini teentjes. Je baby is maar heel kort zo klein, en uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om beeldmateriaal van deze bijzondere periode te hebben. Als moeder staan we zelf bijna nooit op de foto, en juist in deze periode is het zo mooi om foto’s en film van jullie gezin te laten maken.

Wanneer je een newbornshoot bij mij boekt dan kom ik graag binnen 14 dagen na de geboorte bij jullie langs (meestal rond dag 10). Wil je een newbornshoot boeken, reserveer deze dan ruim op tijd zodat ik tijdig een plekje voor je kan reserveren rond jouw uitgerekende datum.

Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot in te plannen als je baby al een aantal maanden oud is (ook super leuk want dan kun je meer interactie vastleggen). Je kunt kiezen voor een babyshoot met jouw hele gezin samen, of voor een motherhood shoot van jou als mama samen met jouw kleintje samen. We plannen de motherhoodshoot in zonder partner en zonder oudere kids erbij. Een quality time momentje voor jou en je baby. We kunnen een voedingsmoment vastleggen, een badmomentje, of gewoon even samen knuffelen op bed.

Blader door de gallery:

NEWBORN-BABY

moeder en zoon
fotoshoot gezin

Blader door de gallery:

GEZIN

 

gezinsshoot

 

De liefde fotograferen tussen ouders en hun kids vind ik helemaal geweldig! Tijdens de shoot geef ik jullie steeds kleine opdrachtjes zodat de kinderen snel los komen en jullie samen plezier kunnen gaan maken. Ik ga voor foto’s van de spontane momentjes onderling en voor jullie connectie. Omdat ik graag die connectie vast leg, fotografeer ik enkel 1 gezin voor mijn camera (dus geen grote families/groepen).

Intimate, wild and connected