Zwangerschap fotoshoot

Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit, en ik leg met liefde deze speciale periode voor je vast. We kunnen foto’s maken op een mooie buiten locatie of in je eigen vertrouwde omgeving bij jou thuis.

Bij een zwangerschapsshoot ben je iets meer aan het poseren, en graag speel ik tijdens de shoot met het licht van dat moment (vooral een shoot tijdens het gouden uurtje is erg mooi voor een zwangerschapsshoot).

Wanneer je bij mij een reguliere zwangerschapsshoot boekt + een newbornshoot dan krijg je er per shoot 5 extra gratis fotos bij (een actie waarde van in totaal €50).

*Deze actie geldt niet bij de combi van een minishoot + een geboekte newbornshoot*

Zodra je weet dat je zwanger bent en graag een fotoshoot wilt inplannen bij mij dan mag je mij een mailtje sturen. We kunnen de zwangerschaps-shoot het beste inplannen wanneer je rond de 28 tot 33 weken zwanger bent.

Wanneer de zwangerschapsshoot op locatie zal zijn fotografeer ik jullie op een relaxte en ontspannen manier. We lopen een stukje en ik laat jullie wat kleine opdrachtjes doen zodat de zwangerschapsshoot niet zo geposeerd over zal komen. Ik zal je tijdens de fotoshoot op je gemak stellen en je duidelijke aanwijzingen geven zodat je op je mooist op de foto komt te staan. Het is uiteraard ook mogelijk om samen met je partner en oudere kids op de foto te gaan. Een zwangerschapsshoot met jou en je partner alleen fotografeer ik het liefste tijdens het gouden uurtje.  Doen we de zwangerschap fotoshoot bij jullie thuis? Dan houden we het ook ongedwongen. We zullen gebruik maken van meerdere ruimtes in jullie huis. Soms kan een zwangerschapsshoot thuis ook nog wat mooie intieme beelden opleveren, denk bijvoorbeeld een je mooi blote buik, veilig in je eigen vertrouwde omgeving.