Newbornshoot/Babyshoot aan huis

 

Daar is jullie kleintje dan! Het mooiste kleinste bundeltje geluk wat jullie ooit hebben gezien. Een zacht huidje met donshaartjes, kleine handjes en wiebelende mini teentjes. Je baby is maar heel even zo klein, en uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto’s van deze mooie periode te hebben. Als moeder staan we zelf bijna nooit op de foto, en juist in deze periode is het zo mooi om foto’s van jullie gezin te maken. Een newbornshoot of een baby fotoshoot is toch wel echt 1 van mijn favoriete fotoshoots om vast te leggen. Ik ben enorm gek op baby’s en mijn ervaring als pedagogisch medewerkster op de baby groep is ontzettend handig tijdens mijn werk.

Wanneer plannen we de newbornshoot in?

Wanneer je een newbornshoot bij mij boekt dan kom ik graag binnen 14 dagen na de geboorte foto’s maken (meestal rond dag 10) dan slapen de meeste kindjes nog veel en hebben ze minder last van krampjes. Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot in te plannen als je baby al een aantal maanden oud is. Ook super leuk, omdat je dan meer interactie tussen jullie kunt vastleggen. Tijdens een newbornshoot/babyshoot zoek ik het mooiste plekje op in jullie huis.

Pas geleden mocht ik baby Siem op de foto zetten. Siem was ongeveer 9 weekjes oud toen ik deze foto’s maakte. Een super leuke leeftijd, want we hebben hem slapend op de foto kunnen zetten, maar hebben ook een aantal foto’s waarbij Siem vrolijk in de camera keek en zelfs een lachje gaf.

moeder en zoon.       detail handje

 

Ik krijg vaker van klanten de vraag: ‘Help! Mijn huis is nog helemaal niet af en foto proof!’. En daar wil ik graag via deze blog even verder op in gaan. Het is niet zo dat je huis helemaal tip top in orde moet zijn. Het belangrijkste is dat we gaan fotograferen in een ruimte waar mooi daglicht naar binnen komt en dat deze ruimte opgeruimd is.  Ieder huis is anders en ik zal ter plekke kijken welke ruimtes geschikt zijn om foto’s te maken. Ik werk enkel met natuurlijk licht (daglicht), gebruik geen flitsers en ik fotografeer graag bij ramen. Meestal maken we foto’s op de ouder slaapkamer, baby/kinderkamer en/of in de woonkamer.

Wanneer je bij mij informatie hebt aangevraagd over een newbornshoot stuur ik je mijn info magazine toe, hierin wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen en vind je alle info ter voorbereiding op de shoot (ook handige kledingtips, over kledingtips ga ik binnenkort een nieuwe blog schrijven).

.     zwart wit foto baby     detail shot mama en baby

Wil je graag meer van mijn werk bekijken, bekijk dan mijn portfolio:

https://sannekeijzers.nl/portfolio

Ben je enthousiast en wil je meer info over een newbornshoot of een babyshoot? Stuur mij dan een berichtje dan stuur ik je graag mijn info magazine naar je toe. Wie weet tot snel!

 Liefs Sanne