INVESTMENT

INVESTERING

Ik zie een fotoshoot echt als een investering in een mooie tastbare herinnering. Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt kun je kiezen uit een shoot bij jouw thuis, of op een mooie (buiten) locatie. Iedere fotoshoot duurt 1 tot 1,5 uur en is voor max. 5 personen. Ik fotografeer enkel 1 gezin tegelijk, en doe dus geen fotoshoots met grote groepen, of met meerdere gezinnen bij elkaar.
Dit omdat ik mij echt wil richten op de connectie onderling en jullie zo min mogelijk wil laten poseren. Mocht jouw eigen gezin uit meer dan 5 personen bestaan, laat mij dit dan weten.

De shoot is inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km binnen Weert. Buiten deze regio komt er €0,50 per km vanaf Weert bij. De shoot is definitief geboekt wanneer je de aanbetaling hebt voldaan. Voor een reguliere fotoshoot geldt een aanbetaling van €100,- en voor een shoot tijdens het gouden uurtje geldt een aanbetaling van €150,- de aanbetaling is exclusief het pakket wat je na de shoot nog uitkiest. Hieronder vind je de pakketten waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een fotografie pakket of uit een videografie pakket. Wanneer je kiest voor het videografie pakket doe je geen aanbetaling, maar betaal je het volledige bedrag vooraf. Bij de fotografie pakketten zit een mooi harmonica fotoboekje inbegrepen (8x8cm, inclusief opbergdoosje). In mijn info magazine geef ik meer informatie over het fotoboekje wat je er bij krijgt.

prijzen sanne keijzers fotografie

“Let’s make a
lifetime memory”