fotograaf Weert Sanne Keijzers

nice to
meet you...

Joe Joe! Ik ben dus Sanne: verhalenverteller, overdrijver, grapjesmaker, gek op muziek en gezelligheid. Altijd bezig met minstens 10 projecten tegelijk, stilzitten kan ik heel slecht. Ik woon in een geweldig leuk jaren 30 huis, ik doe een poging tot gitaar spelen, en ben trotse moeder van een hele lieve dochter (2011) en zoon (2013) welke jullie vaak voorbij zullen zien komen op mijn foto’s. Foto’s en film maken is voor mij een manier om alledaagse momenten vast te leggen zodat het een mooie tastbare herinnering wordt. Ik vind dat het leven gevierd worden, en dat we alle mooie momenten moeten koesteren.  

Sanne Keijzers fotograaf

Voordat ik aan het werk ging als fotograaf heb ik een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt. Met kinderen werken is iets wat ik helemaal te gek vind. Ik houd van hun eerlijkheid en gekke streken, en mijn ervaring in de kinderopvang komt dagelijks goed van pas in mijn werk als fotograaf.

Ik ben echt een huismus, ik houd van films kijken, boeken lezen, maar ik kan ook echt genieten van een avondje samen zijn met vrienden, uitgaan en festivals bezoeken. Muziek is heel belangrijk voor mij. Daarnaast houd ik enorm van een lekkere maaltijd. Ik ben vooral gek op Indonesisch eten (kan ook niet anders als een halfbloed indo)

Het belangrijkste in mijn leven zijn mijn gezin, mijn familie en mijn lieve vrienden. Ik ben echt een gevoelsmens, en ook in mijn werk doe ik alles op gevoel. Wat ik belangrijk vind in mijn werk als fotograaf is: connectie. Connectie tussen mij en diegene die voor mijn lens staan, maar vooral ook de connectie tussen de mensen die ik mag vastleggen.

Maar genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Het is voor mij een eer om een moment uit jouw leven vast te mogen leggen. Dus twijfel niet, neem contact met mij op, en ik leg met heel veel liefde jouw verhaal vast!

Hope to see you soon!

Get to know me...

/ chips-addict / thee liefhebber / perfectionist / halfbloedje / festival lover / gek op buitenlands eten  / soms heel druk (ADHD-er) / liefde voor Italië /
/ tikkeltje gek /
 wilt nog heel veel gaan reizen / kletst de hele dag door / drinkt graag een wijntje of een cocktail / gaat graag naar concerten /