Mijn doel is om jullie familie vast te leggen zoals jullie zijn. Ongedwongen en liefdevol. Dit kan op een mooie locatie of bij jullie thuis. Voor je het weet passen ze niet meer op je schoot en mag die kus op het schoolplein echt niet meer. Het is zo cliche maar de tijd vliegt en ze worden zo snel groot.

Of je nu een loveshoot boekt voor jou en je partner, een zwanger-schapsshoot, een baby of newbornshoot, of een shoot van jou met je gezin; je kiest er voor om de tijd even stil te zetten, je kiest voor een leuke beleving met een nog leuker aandenken. Wanneer je een lifestyleshoot bij mij boekt kun je kiezen uit een aantal pakketten. Je hebt de keus uit een pakket met enkel digitale foto’s of een pakket met een mooie tastbare herinnering in de vorm van een gepersonaliseerde lijntekening op print.

Tijdens een gezins shoot vind ik het heel erg belangrijk dat iedereen volledig op zijn gemak is, zodat jullie ook echt als jullie zelf op beeld staan. Een shoot bij mij vind eigenlijk altijd plaats rond het goude uurtje, dit is het laatste uur voordat de zon onder gaat. Zo vangen we het mooiste licht. Maar soms is dit niet haalbaar met kleine kinderen en dan zoeken we het beste tijdstip uit die voor iedereen haalbaar is.
Ik geef jullie aanwijzingen zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn en de kinderen ‘moeten’ dan altijd eventjes op de foto en daarna mogen ze weer even heerlijk rondrennen. Maar ook het op de foto gaan gaat op spelende wijzen. Dus het liefste laat ik jullie dansen, zingen, knuffelen, gekke bekken trekken maar ook veel kusjes geven. Het is de bedoeling dat iedereen achteraf gewoon een hele leuke avond heeft gehad waar toevallig foto’s gemaakt werden.

Familie familieshoot gezinsshoot