kind water fotoshoot

Wil jij een fotoshoot in Weert boeken? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!

Fotoshoot in Weert

Je bent op zoek naar een fotograaf in de omgeving Weert en wilt graag een unieke fotoshoot boeken? Misschien om jouw zwangerschap vast te leggen? Of om foto’s van jouw pasgeboren baby te maken of nieuwe gezinsfoto’s te laten maken? Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een spontane fotoshoot zonder al te veel poseren. Dus wil jij ook niet die standaard ‘we kijken allemaal braaf in de camera’ foto’s, maar wil jij juist die leuke spontane momenten, die connectie en die echte lachjes hebben vastgelegd? Dan zijn wij een match!

Waar in Weert vind de shoot plaats?

Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt dan kijken we samen naar wat jij graag wilt. Je kunt er voor kiezen om een fotoshoot bij jou thuis in te plannen (ik werk in Weert en omgeving) of we kunnen een fotoshoot inplannen op een mooie buiten locatie. Ik weet zelf meerdere mooie plekjes waar we foto’s kunnen maken (dit kan bijvoorbeeld bij het water, op de zandvlakte, op de heide, in een bosgebied, of in een natuurgebied met grassen). Ik fotografeer buiten het liefste tijdens het gouden uurtje. Dit is het laatste uur voordat de zon ondergaat, en je hebt dan het allermooiste licht van de dag.

moeder en kind fotoshoot

Wanneer je bij mij informatie hebt aangevraagd over een fotoshoot stuur ik je mijn info magazine toe, hierin wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen en vind je alle info ter voorbereiding op de shoot (ook handige kledingtips). Wil je iemand anders graag een fotoshoot cadeau geven? Dat kan ook! Het is mogelijk om bij mij cadeaubonnen af te nemen. Dit kan voor een volledige fotoshoot naar keuze, of voor een bepaald bedrag naar keuze. Ik pak de cadeaubon mooi voor je in, en je kunt hem bij mij thuis in Weert komen ophalen, of ik stuur hem via de post naar je toe. Een cadeaubon voor een fotoshoot geven voor een babyshower is echt een heel goed idee! Zo geef je mama-to-be een uniek cadeau wat zeker gewaardeerd gaat worden.

moeder fotoshoot water met zoon

kind aan handen fotoshoot water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je graag meer van mijn werk bekijken, bekijk dan mijn portfolio:

https://sannekeijzers.nl/portfolio

Ben je enthousiast en wil je meer info over een fotoshoot of misschien wel een cadeaubon bestellen? Stuur mij dan een berichtje dan stuur ik je graag mijn info magazine naar je toe. Wie weet tot snel!

 Liefs Sanne