Fotograaf Weert

Mijn werkwijze als fotograaf in Weert

Mijn werkwijze als fotograaf in Weert

Op het moment van schrijven ben ik acht maanden werkzaam als zelfstandig fotograaf in Weert. En ik kan je zeggen: dit bevalt mij heel goed! Ik vind het heerlijk om mijn eigen dagen in te delen, om mijn eigen visie uit te dragen, ik houd van de afwisseling tussen het kantoorwerk en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Wanneer je googelt op ‘Fotograaf Weert’ of ‘Fotografie Weert’ komt er een groot aanbod op je af. Iedere fotograaf met zijn eigen werkwijze, eigen visie, eigen stijl. En dat is goed. Want zo is er voor de klant genoeg te kiezen.

Voordat ik voor mezelf begon heb ik heel goed nagedacht welke richting ik in wil met mijn fotografie. Welke stijl heb ik, welke vibe moeten mijn foto’s gaan uitstralen, wat heb ik klanten te bieden en vooral; waarin wil ik mij onderscheiden? En in deze blog wil ik kort ingaan op mijn visie op fotografie. Lees het door, en mocht je twijfelen om een shoot bij mij te boeken, dan zal deze blog je waarschijnlijk meer duidelijkheid geven en zal blijken of dat wij een match zijn.

Sanne Keijzers fotograaf

Ik houd van beelden, zowel bewegend als stilstaand. Mensen verblijden met mijn werk, de alledaagse eenvoud vangen, maar ook de meest bijzondere momenten uit je leven, dat is waar het mij om gaat. Ik wil jou herinneringen van onschatbare waarde geven door middel van mijn beelden. Dat is de reden waarom ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

Wat ik belangrijk vind tijdens een fotoshoot, is dat jij je op je gemak voelt bij mij. Want dat is het begin van een leuke ervaring, en dat is het allerbelangrijkste voor een mooi eindresultaat. Als jij je jezelf kunt zijn voor de camera, dan kan ik jou vastleggen zoals je echt bent. Dus graag leer ik je iets beter kennen, kletsen we tijdens het maken van de fotoshoot, en zal ik je begeleiden hoe jij het mooiste op de foto kunt staan.

Voor iedere shoot wil ik de tijd nemen, ik wil even in jullie gezinsbubbel stappen. Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang en mijn plezier in het werken met kindjes kan ik al gauw kan inschatten of jullie kindje het fijn vind om meteen benaderd te worden of dat hij/zij eerst de kat uit de boom wilt kijken. En hierop pas ik me aan. Ik laat me leiden door jullie, of het nu gaat om een fotoshoot buiten op locatie, of een newbornshoot aan huis. Ik bewaar de rust, overzie, voel aan en pas aan. En ik denk dat daar mijn kracht ligt. Nuchterheid, spontaniteit en vooral een vleugje gekheid.

Warme beelden en connectie

Iedere fotograaf heeft natuurlijk zijn eigen ‘edit stijl’, de finishing touch over een foto, een zorgvuldig gekozen bewerking die de foto’s net even af maken. Het kersje op de taart zeg maar. Ik omschrijf mijn edit stijl als ‘warm’, ik heb zelf een preset gemaakt waarmee ik al mijn foto’s bewerk. Ik houd van warme beelden, en dit zie je terug in mijn portfolio op deze website https://sannekeijzers.nl/portfolio of mijn instagram account http://www.instagram.com/sannekeijzersfotografie

Als je naar mijn foto’s kijkt zie je ook dat er weinig recht in de camera wordt gekeken, ik vind de connectie tussen jullie belangrijker dan de perfect geposeerde plaatjes. Natuurlijk kan ik deze ‘we kijken allemaal recht de camera in’ foto’s wel voor je maken, maar het is belangrijk dat je weet wat je krijgt wanneer je mij boekt als jouw fotograaf. Tijdens een fotoshoot zal ik je tips geven hoe je het mooiste op de foto staat, maar verder laat ik jullie vooral met elkaar bezig zijn. Wandel, knuffel, kietel, lach, en tussendoor maak ik een grapje hier en daar.

Fotograaf Weert

Tijdens een fotoshoot ga ik voor die:
– gewoon zoals jullie zijn foto’s: zonder geleende perfecte jurken uit een cliënt closet
– zo min mogelijk geposeerde foto’s
– knuffel en kietel momentjes
– geweldig leuke ervaring
– maar ook voor die echte schater lachjes
– connectie tussen jullie
– ‘niet in de camera kijken, maar even alle aandacht voor elkaar’
– ‘jij hebt mijn kind vastgelegd zoals hij/zij echt is’
– ‘zelfs mijn man vond het een leuke beleving’
– ‘ik heb tranen in mijn ogen bij het bekijken van de foto’s’.

En voor die: ‘tot de volgende keer San’.
Ik ga voor niets minder

Wil jij je ook het bovenstaande? Dan zijn wij een match!

Zie ik je snel?