VIDEOGRAFIE

'Bewegende beelden die je kunt VOELEN'

Videografie pakket Sanne Keijzers fotograaf Weert

De herinneringen die je later wil hebben maak je nu!

Foto’s zijn zo ontzettend waardevol, maar ook met video kun jij je herinneringen ontzettend mooi vast laten leggen. Want het gebrabbel van jouw baby of de stemmetjes van jouw kinderen zijn dingen die je never nooit wilt vergeten. Zelf vind ik bewegend beeld enorm waardevol en ik kijk dan ook geregeld naar de filmpjes die ik jaren geleden van mijn kinderen heb gemaakt. 

Het is mogelijk om te kiezen voor een shoot waarop we de focus leggen op enkel foto’s of waarbij we de volledige focus leggen op enkel video. Je ontvangt de film in HD kwaliteit in hoge resolutie via WE-Transfer. Onder de film monteer ik mooie achtergrond muziek, wat passend is bij jullie film. Wanneer je voor video kiest zijn we ongeveer 1,5 uur aan het shooten. Wanneer je een videografie shoot bij mij boekt zetten we de afspraak vast, je doet geen aanbetaling, maar betaald het volledige bedrag van €325,- voorafgaand.

"Here's to all who wants to capture that crazy feeling of love, that forever moment immortalised in an image, where life stands still and a story unfolds"