Videografie

Foto’s bevriezen het moment, maar hoe mooi is het als je foto’s kunt combineren met videografie?
Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een film laat je het moment weer helemaal opnieuw beleven.
Het is mogelijk om naast je geboekte fotoshoot ook te kiezen voor de optie “film’. Tijdens de shoot maak ik dan
korte shots met mijn camera en neem ik geluiden op met een speciale microfoon. De video wordt achteraf
professioneel door mij gemonteerd met bijpassende muziek in een edit programma.

prijs videografie weert

 

info

 

Foto’s zijn zo ontzettend waardevol, maar in combinatie met video leg jij je herinneringen nog mooier vast. Want het gebrabbel van jouw baby of de stemmetjes van jouw kinderen zijn dingen die je never nooit wilt vergeten. Zelf vind ik bewegend beeld enorm mooi en ik kijk dan ook geregeld naar de filmpjes die ik jaren terug van mijn kinderen heb gemaakt. 

Het is mogelijk om naast je reeds geboekte fotoshoot te kiezen voor een korte film. Je ontvangt de film in HD kwaliteit in zowel hoge als lage resolutie via WE-Transfer. Het is niet mogelijk om de film los te boeken, maar je kunt deze enkel afnemen als extra optie naast een geboekte fotoshoot. Wanneer je ook voor film kiest zijn we ongeveer een half uur langer aan het shooten (in totaal duurt de shoot dan dus 1,5-2 uur).

Bekijk hier mijn prijzen:

PRIJZEN