zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot in Weert

Boek die zwangerschapsshoot!

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Een kindje dat in je buik groeit is zo ontzettend bijzonder. Misschien twijfel je of je een zwangerschapsshoot moet boeken, maar er komt dadelijk een tijd dat je bent vergeten hoe groot je buik was, en dat je terug verlangt naar dat getrappel in je buik. Graag leg ik deze speciale periode voor jou vast, zodat je altijd een tastbare herinnering hebt aan deze mooie periode.

We kunnen foto’s maken op een mooie buiten locatie (ik fotografeer buiten het liefste tijdens het gouden uurtje, dit is het uur voordat de zon ondergaat en op dat moment hebben we het allermooiste licht om foto’s te maken). Een fotoshoot tijdens het gouden uurtje kunnen we inplannen in februari tot en met september. Ik weet een paar mooie locaties, in de omgeving van Weert, waar ik jou mooi op de foto kan zetten. Een andere mooie optie is dat we foto’s in lifestyle-vorm bij je thuis maken. Ik kan foto’s van jou alleen, met partner, of met de grote broer/zus er bij maken.

Een tijdje geleden mocht ik foto’s maken bij deze mooie mama in Weert. Ik had wat vrij werk ingepland, en we hadden die dag geluk met het zonnetje wat naar binnen scheen zodat ik wat kon experimenteren met het licht.

zwangerschapsshoot Weert vrouw lifestyleshoot

Bij een zwangerschapsshoot ben je altijd iets meer aan het poseren, en graag speel ik tijdens de fotoshoot met het licht van dat moment. Ik zal je tijdens de fotoshoot op je gemak stellen en je duidelijke aanwijzingen geven zodat je op je mooist op de foto komt te staan.

zwangerschapsfotografie

Wanneer plan je het beste je shoot?

Een vraag die ik als fotograaf vaak krijg, is wanneer je het beste een zwangerschapsshoot kunt doen. Iedere zwangerschap is natuurlijk anders en daarom kan dit verschillen, maar gemiddeld genomen is de beste tijd tussen de 28 en 33 weken. Je zwangere buik is dan al goed te zien en je voelt jezelf vaak nog fit genoeg om de fotoshoot te doen. Als je te lang wacht bestaat ook de kans dat je kindje al geboren is. Dat zou zonde zijn en daarom is het fijn om wat extra ruimte te hebben.

zwangerschapsshoot buik  zwangerschapsshoot schaduw       zwangere buik fotoshoot

Tips voor het boeken van een zwangerschapsshoot:

  • Neem een kijkje in mijn portfolio sannekeijzers.nl/portfolio/ om te kijken of een buitenshoot op locatie jou het meeste aanspreekt (is vaak wat spontaner en minder geposeerd) of een zwangerschapsshoot bij je thuis jou het meeste aanspreekt.
  • Houd er rekening mee dat wanneer je kiest voor een zwangerschapsshoot buiten, dat er nog back up datums zijn voor het geval dat we de fotoshoot moeten verplaatsen door weersomstandigheden.

  • Krijg je een tweeling? Plan dan de zwangerschapsshoot wat eerder

  • Is dit niet je eerste zwangerschap? Dan zal je buik wat sneller groeien, waardoor je de fotoshoot vaak wat eerder kunt inplannen

  • Wacht niet te lang, zodat je nog voldoende energie hebt voor de fotoshoot

  • Neem op tijd contact met mij op voor het boeken van een fotoshoot om zeker te zijn van een plekje

foto zwangere vrouw buik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *